Avi steg 1

Här kan du betala din medlemsavgift för den aktuella terminen eller hela läsåret utan att vara inloggad. Om du har en inloggning så logga in och betala istället, så slipper du ange dina uppgifter.
Termin HT20
*
10 siffror: yymmddnnnn

*
*

*
*
*
*


Typer av medlemskap

 • Medlemskap- Det medlemskap du ska ha om du är studerande. Ger dig studentrabatter från studentkortet och du kan stå i SSCOs bostadskö.
 • Stödmedlemskap - För dig som inte studerar på DSV men ändå vill vara medlem för att stödja DISK och åtnjuta en del av de förmåner som medlemskapet innebär.
 • Läs mer om medlemskapen på disks hemsida.

  Betalsätt

  Betala med kort: Tryck på knappen ”kortbetalning” och följ instruktionerna. Du flyttas då över till PayEX betalstjänst. Det är viktigt att du fyller i alla fälten korrekt. CVC-koden är de tre sista siffrorna på baksidan av ditt betalkort. Om något fält är fel ifyllt stoppas din betalning.

  När betalningen är genomförd trycker du på knappen ”Kvitto” och skriver ut kvittot.

  Betala via internetbank: Om du betalar via internetbank med OCR-nummer skriver du bara av uppgifterna till vänster - OCR-nummer, bankgironummer samt belopp att betala. Kom ihåg att skriva ut kvittensen från internetbanken. Denna måste du visa upp vid registreringen.

  Betalningsvillkor

  När du betalar din medlemsavgift blir du medlem i Studentkåren och har tillgång till rabatter och andra förmåner. Inga avgifter återbetalas.

  Payex